söndag 20 april 2008

Slutkörd

Hela helgen har gått åt till att flyttstäda min pappas hus. Det är verkligen jättejobbigt att städa, fast jag blev också sugen på att grovstäda vårat hus. Det är en sak jag tänker genomföra nu, och det är en storstädning av huset en gång per år.

Men ett stort tack till min snälla mamma Marie som har hjälpt mig hela helgen, och Tack till Brittmarie och Mike, min faster och hennes man som bjudit oss på mat och fika varje dag! :)

Nu ikväll blev jag väldigt glad när jag såg att LantlifsAnette nu även har en webshop, Jippiiii!
Den hittar du här,
My Home

Ha det bra Kraaam!

onsdag 16 april 2008

Florsjö Gård


I somras besökte jag Florsjö Gård som ligger i Mo utanför Söderhamn. Jättefin gård med en butik i den gamla ladan och en liten loppis. Jag var aldrig in i det stora boningshuset, men jag hoppas inte att det är omöjligt att få en liten titt om man har vägarna förbi igen.

Här ekar det tomt

..på inlägg. Men jag vet inte. Har jag tröttnat på det här? Nä det tror jag väl inte men ibland så är inspirationen som bortblåst. Lite nya ideer fick jag faktiskt hos Lillboden för ett tag sedan, men nu är den borta igen. Jättetråkigt att blogga också när min kamera sucks...

Tur är väl då att man kan hitta massa fina bilder på bloggar, i inredningstidningar mm. Här kommer typ världens vackraste hem...

Ha det bra! Kraam

lördag 5 april 2008

Sommarkänslor




När solen lyser in genom fönstren på blommorna så blir de så fina. Idag kommer mamma och min lillebror Emil hit.