tisdag 24 juni 2008

Morning glory




Det är så mysigt på morgnarna när solen strålar in i köket. Då blir man lite mer vaken och lite mer sugen på att börja dagen till skillnad från när regnet öser ner.

Igår var min mamma och hennes väninna Anita och hälsade på mig. Anita hade med sig den fina vita Mårbackan och krukan till mig. Passade perfekt i mitt köksfönster. Här får ni också se min madonna som det ännu inte har dykt upp nån bild på. Även mina underbart fina och dyra hissgardiner från Himla ser ni här.

Kram Kram
Sofie

Lyckan är total

eller inte! Min fina lampa från Bloomingville, köpt på Lillboden har gått i kras! Buhuuuu! :(

lördag 21 juni 2008

Från mobilen



Hade en riktigt mysig midsommarafton igår. Vi åkte båt ut till min favoritö i Söderhamns skärgård, Orn. Vi grillade god mat, pratade, skrattade drack vin på stranden och tittade på solnedgången. Det var fest nästan hela natten och det var så trevligt! :)

torsdag 19 juni 2008

Midsommar


Imorgon är det Midsommarafton. Min favorithögtid efter Julafton. Jag ska jobba imorgon till kl 14:oo och sedan kommer våra vänner Thomas och Viktoria. Vi ska åka ut i skärgården med båten och grilla, mysa och dricka vin. Hoppas på sol imorgon!

Ha det bra! Kramar från
Sofie

Grattis Emil


Mormor, Emil och Morfar

onsdag 18 juni 2008

Ib Laursen


Idag hittade jag den här fina bestickslådan i en butik som hade ut försäljning. Även denna butik i Söderhamns området hade gått i konkurs. Tror jag iaf. Det är tråkigt att de ska behöva stänga för att det är en fin butik med fina saker. Men jag måste även erkänna att jag blir lite skadeglad i detta fall. För det är så att en gång behandlade de mig som kund som skit.

Sanningen är den att jag hittade ett par panelgardiner i butiken som jag blev kär i. Jag tänkte att de skulle passa perfekt i vårt kök i det nya huset, som vi då ännu inte hade hunnit flytta in i. Så jag köpte två paket, med 2 längder i varje. De kostade 150 kr styck så det blev 300kr att betala.

Kommer sedan till Dollar Store, och vad hittar jag inte där om exakt samma gardiner. Samma streckodsnummer och allt. Blev då endast 100 kr för fyra längder. Då gick jag tillbaka till butiken i Söderhamn med mina obrutna Dollargardiner inom 8 dagar för att lämna tillbaka dom.Jag ville ju självklart ha pengarna tillbaka. Men då fick jag till svar att denna butik minsann inte var något Domus med öppet köp! Jag fick tillgodokvitto. Jaja okej tänkte jag. Hittade lite andra saker som jag plockade på mig för mitt tillgodokvitto, och när jag kom tillbaka till kassan så vägrade hon ge mig ett kvitto på mina nya fynd. Whaaaaaaaaat? Ja jag lära väl förstå att jag inte kunde få ett kvitto för då skulle det se ut som att det fattades pengar i kassan. Allt skulle bara bli fel. Då va jag helt tokig på kärringen!! ringde sen Konsumentverket, och det var ju hon som gjorde fel. Men jag orkade inte gå tillbaka och prata med henne. Jag tänkte bara att jaha synd för dig men nu har du kanske förlorat din största kund... Funkar inte att vara otrevlig i en liten stad om man ska vara egen företagare!

Gulliga träskor




Från Moheda Toffeln

onsdag 4 juni 2008

Trevlig kväll

Bild från Lillboden

Ikväll har Lillboden tjejkväll med lite rea. Jag vill också gå, men måste jobba ikväll. Är säker på att det kommer bli en trevlig kväll för alla som tar sig dit.

www.lillboden.se

söndag 1 juni 2008